Тайнственият бизнесмен, станал пряк очевидец на убийството на своя близък

...
Тайнственият бизнесмен, станал пряк очевидец на убийството на своя близък
Коментари Харесай

Ексклузивно! Експолицейски шеф и кандидат за кмет от ГЕРБ и ДПС е свидетел на разстрела на хазартния бос в Слънчев бряг

Тайнственият предприемач, станал директен свидетел на убийството на своя непосредствен другар Коста Николов-Миджурина, е взел под крилото си дъщерята на разстреляния в Слънчев бряг хазартен необут, научи Флагман.бг. Влиятелният сливналия оказал помощ на Свилена да си стъпи на краката след изтезанието на татко й, както и в ръководството на множеството бизнеси и парцели, които 21-годишната госпожица наследила след кончината на Миджурина. 

Флагман.бг потърси за коментар предприемача за да хвърлим в допълнение изясненост към дейностите на Михаил Станчев във вечерта на 2-ри юни, когато невъзмутимо умъртви Коста Николов в Мерцедеса му и простреля в слепоочието Симона Тодорова, която оцеля по знамение. Прекият свидетел на зверското закононарушение обаче избира да резервира безмълвие и изрично отхвърля да приказва за мъчителната преживелица.



Малко повече от месец след тежкото престъпно действие Флагман.бг извънредно ще заяви името на индивида, оказал помощ за светкавичния арест на причинителя Михаил, който е хванат на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово ” при опит да напусне България.

Преки очевидци на екшъна са станали 49-годишният Младен Русев и неговата другарка. Те са седели на задната седалка на немското возило на Миджурина, когато килърът отваря вратата и стреля 3 пъти в главата на хазартния необут. Михаил въобще не съумява да види Русев и неговата дама преди да отвори вратата, защото колата е със затъмнени стъкла. След това той въобще не погледнал към двойката – стрелял по Коста и Симона, качил се в Опела си и отпрашил.

Флагман.бг научи още, че притежателят на верига бензиностанции Русев видял за пръв път новата възлюбена на близкия си другар просната на земята в локва кръв. Всъщност представянето на Симона било мотивът за ангажимента за вечеря сред Коста и Младен. Сливналията, който е някогашен шеф на полицията в Котел, незабавно набрал тел. 112 и съобщил номера на колата, с която липсващ килърът. Това помогнало на проверяващите да издирят стремително и да заловят ямболията.

Според наши източници директните очевидци са разпитани още първия ден след жестокото ликвидиране. Те даже към този момент са разпознали и показали причинителя. Въпреки късия интервал след осъществяване на закононарушението, следствието към този момент е в напреднала фаза. За това в забележителна степен спомогнали показанията на Русев и неговата другарка, както видеокамера на входа на „ Сън Вилидж ”, която запечатала закононарушението. По случая обаче се чакат голям брой експертизи.

Любопитна детайлност от предишното на Младен Русев е, че той два пъти е бил претендент за кмет на Котел. Бизнесменът, който сега се занимава с търговия с газ, прави опит да влезе в политиката през 2007 година като претендент на ГЕРБ. Два мандата по-късно той още веднъж опитва да оглави един от бастионите на Движение за права и свободи, само че този път към този момент непосредствено от партията на Лютви Местан. След оспорван избор обаче изборите печели Коста Каранашев от ГЕРБ.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР