Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното

...
Тайнствените пътешествия във времето винаги са вълнували почитателите на неизвестното
Коментари Харесай

За скоковете във времето

Тайнствените пътешествия във времето постоянно са вълнували феновете на незнайното и загадъчното. Все още не е ясно дали въобще са вероятни скоковете във времето, само че някои случаи удостоверяват тази догадка.

Но към момента никой не е могъл да разкрие тайната на това необичайно събитие. В историята на човечеството има документирани случаи за хора, които са се пренасяли от едно време в друго. Това се е осъществявало от незнайна мощ и макар желанието на пътешествениците във времето.

През 1912 година във трен, който се насочвал към Глазгоу, внезапно се появил чудноват възрастен господин, който напряко треперел от боязън.

 Бъдещето

Човекът бил облечен по този начин, както са се обличали англичаните пре XVIII век. Хората в купето се опитвали да успокоят изплашения човек.

Той повтарял непрекъснато, че е файтонджия и съвсем плачейки, питал къде се намира. След броени минути той липсващ по този начин, както се появил. Във влака останала единствено шапката му и съгласно проучвания на историци тя била направена през XVIII век.

 Скок във времето

Американецът, който провокирал мощно разклащане през края на деветдесетте, твърдял че се споделя Джон Титър и идва от 2034 година.

Той споделил на хората, които били склонни да му имат вяра, че през 2034 година всички се реалокират във времето с огромна скорост. Джон липсващ по този начин, както се появил.

През 1988 година в Токио бил погубен човек, който съгласно водача безусловно изникнал от нищото и той не могъл да спре колата толкоз бързо.

Загиналият носел облекла, с които се обличали японците преди 100 години и паспортът, който разкрили в джоба му, бил публикуван преди век.

 Хора от бъдещето

През 1992 година италианецът Бруно Леоне се разхождал с жена си и пред очите й напряко се изпарил във въздуха. Когато тя съобщила в полицията, оттова я пратили на психиатър.

След два дни Бруно се появил и твърдял, че се пренесъл за малко в XXV век. Там, където попаднал, хората носели странни облекла и му споделили, че Италия към този момент не съществува. Те го почерпили със сиво желе, което било извънредно на усет, само че доста хранително.

Парижанката Флоранс Дюной се прибирала от дискотека, когато внезапно улицата пред нея безусловно трансформирала типа си, а хората, които се движели по нея, били облечени в странни гумени костюми. Когато тя поискала да откри тоалетна, двама мъже я завели до някаква постройка, върху която била изписана дата – 23 септември 2245 година.

След това мъжете дали на Флоранс някаква течност, тя я изпила и се събудила след три дни с ужасни болки в долната част на корема.

Когато излязла от постройката, тя внезапно се оказала в квартала си и след няколко дни схванала, че е бременна. След като родителите й я сметнали за луда поради изказванията й, тя направила аборт, тъй като се страхувала от това какво би могло да бъде бебето.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР