Тайните кодове на древните писмености по нашите земи ще могат

...
Тайните кодове на древните писмености по нашите земи ще могат
Коментари Харесай

В Плевен представят книгата „Тракийското Писмо Декодирано – V” на Цветан Гайд

Тайните кодове на античните писмености по нашите земи ще могат да научат плевенчани при представянето на книгата „ Тракийското Писмо Декодирано – V” . Срещата с нейния създател - Цветан Гайд , ще бъде в сряда, 24 октомври, от 18,00 ч . в зала " Археология " на Регионалния исторически музей в Плевен. Тя е проведена от Института по трансцедентна просвета.
„ Каним ви на показване на най-новата книга от поредицата „ Тракийското Писмо Декодирано” – „ Мистериите на Самотраки и Руническата Книга на Тайните”. На срещата с създателя – Цветан Гайд, той ще дава отговор на вашите въпроси. Как да станем същински свободни от всевъзможни зависимости и от зловредните въздействия на лимитираната среда?
На този въпрос ще намерим отговор, дружно с приложенията на Тайните, съхранени в Езика и Писмеността ни, с цел да реализираме благоденствие, личностно успяване и благополучие за обичаните ни хора, фамилията, рода и обществото…Гайд ще ни показа най-новите и сензационни открития на екипа от Института по Т-наука, дружно с анализите и изводите, до които е стигнал, по отношение на приложението на античното познание и мистичните технологии през днешния ден - в актуалното осведомително общество “, пишат уредниците в поканата си към плевенчани.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР