Тайна мечта къта в сърцето си Димитър Рачков, предаде репортер

...
Тайна мечта къта в сърцето си Димитър Рачков, предаде репортер
Коментари Харесай

На Рачков му писнало да се прави на шут

Тайна фантазия къта в сърцето си Димитър Рачков, съобщи кореспондент на „ Уикенд”. Любимецът на продуцента Маги Халваджиян доста желал да понижи познатите комедийни изяви и да се влее във високото изкуство. През последните дни той е водил договаряния с хора от Народния спектакъл с вяра да му дадат късмет за изява отвън тв стратегиите, в които единствената му работа е да се прави на шут.

Рачков не се оплаквал от заплащането в предаванията, които го трансфораха в звезда. Той нямал проблеми и с шефа си Маги Халваджиян, който не стопира да го хвали. От известно време обаче се чувствал провален като артист, защото с годините привикнал да играе все една и съща роля – на глезльо. Тормозел се от непрекъснатите подмятания, че е некадърен, не става за друго, с изключение на да се прави на тъп и слабоумен, и от апелите да го смъкват от ефир, с които от години се пълнят форумите и обществените мрежи.

Говори се, че Рачков в действителност нямал нищо общо с обществения си облик на лековат и постоянно ухилен смешник. В живота той бил по-скоро спокоен и затворен. С годините почнал да се нервира, че доста фенове не вършат разлика сред самия него и ролята, в която влиза на екран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР