Тайгър Уудс може да бъде настроен за неудобна среща с

...
Тайгър Уудс може да бъде настроен за неудобна среща с
Коментари Харесай

Тайгър Уудс вече постави стола си с условията на LIV Golf и сега е изправен пред неудобна среща

Тайгър Уудс може да бъде надъхан за неуместна среща с Публичния капиталов фонд на Саудитска Арабия (PIF) преди основната среща в понеделник.

Тъй като договарянията между PGA Tour и саудитския фонд наподобява нямат инерция през последните месеци, играчите от основаната в Америка верига са подготвени да седнат на масата, с цел да се причислят към полемики, като Патрик Кантлей удостовери срещата ще се организира в TPC Sawgrass на следващия ден.

„ Представям си, че ще чувам доста повече, в сравнение с приказвам. Вълнувам се да чуя какво ще науча и по-късно ще имам доста повече информация, “, сподели Кантлей след Шампионата на играчите в неделя.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Новини за голф НА ЖИВО: Ксандър Шауфеле води Players Championship, защото проблемите на Рори Макилрой са „ разкрити “

„ Е, би трябвало да чуя какво имат да кажат и аз постоянно ще върша всичко по силите си, с цел да съставлява цялото участие, когато съм на среща в това си качество... Повече информация постоянно е по-добре. Съмнявам се, че ще н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР