Тайгър Уудс има време до края на месеца да реши

...
Тайгър Уудс има време до края на месеца да реши
Коментари Харесай

Тайгър Уудс постави краен срок за Купата на Райдър, след като накара ръководителите на САЩ да чакат на фона на наддаването за Мастърс

Тайгър Уудс има време до края на месеца да реши дали желае да бъде капитан на Съединени американски щати на Купата на Райдър идната година.

На Уудс беше препоръчана работата от PGA на Америка след провалянето им от Европа предходната година и когато беше запитан за капитанството преди Мастърс, 48-годишният разкри, че договарянията ще се проведат идната седмица.

„ Все още приказваме за това “, сподели той. „ Това е нещо, за което Сет [Уо, основният изпълнителен шеф на PGA на Америка] и аз ще седнем и ще поговорим по-късно събитие.

„ Казах, че ще бъда ангажиран няколко седмици, тъй че позволете ми да се съсредоточа върху прекосяването през тази седмица и да се надявам да получа още едно яке, а по-късно можем да седнем и да поговорим за това идната седмица. "

И Уудс в действителност има вяра, че може да завоюва шести Мастърс тази година, при изискване че „ всичко е наред “, макар обстоятелството, че е играл единствено шест цялостни събития от Тура след огромна автомобилна злополука през февруари 2021 година

" Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР