Тъй като цените на жилищата продължават да падат в Обединеното

...
Тъй като цените на жилищата продължават да падат в Обединеното
Коментари Харесай

Цените на жилищата са картографирани: Използвайте нашия интерактивен инструмент, за да видите къде жилищата все още струват под 100 000 британски лири

Тъй като цените на жилищата не престават да падат в Обединеното кралство, в този момент има седем региона, където жилищата нормално костват под 100 000 английски лири всеки.

Къщите в Обединеното кралство костват приблизително £282 000, съгласно последните данни на държавното управление за показателя на цените на жилищата. Това е спад от 0,6% спрямо година по-рано. Това значи, че междинният дом коства осем пъти повече от междинната заплата. Но в някои квартали цените са доста по-ниски.

Нашият извънреден разбор на данните от имотния указател разкри за какъв брой къщи са били продадени във всеки регион с пощенски код в страната през 12-те месеца до 29 февруари тази година. Районът с пощенски код TS1 - който обгръща центъра на град Мидълзбро - има най-ниската междинна цена на жилище от всички региони с пощенски код, в които са имали най-малко 20 продажби на парцели през последната година.

Къщите там са продадени за приблизително £70 560 през последните 12 месеца. Това в действителност е 4% нарастване по отношение на предход...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР