Тъй като температурите ще паднат до -10°C тази седмица, собствениците

...
Тъй като температурите ще паднат до -10°C тази седмица, собствениците
Коментари Харесай

Кучешки експерт разкрива точната температура на снега, която може да причини измръзване на вашия домашен любимец

Тъй като температурите ще паднат до -10°C тази седмица, притежателите на кучета са предизвестени да държат кученцата си топли, с цел да предотвратят хипотермия, измръзване, т.к. както и напукани лапи, възглавнички или носове.

Катрин Джордж, експерт по благосъстоянието на животните в Animal Friends Pet Insurance, издаде незабавен съвет към притежателите на кучета, че „ никое куче не би трябвало да се извежда на разходка, в случай че времето е неприятно под -5°C ", тъй като излагате кучето си на риск.

Но несъмнено, даже и времето да е студено, въпреки всичко желаете да заведете кучето си на малко извършения, с цел да сте сигурни, че остава във форма и здрави, тъй че Catrin показа най-хубави препоръки, с цел да сте в сигурност вие и вашето кученце.

Ако ще излизате на студено, би трябвало да вземете под внимание какъв брой огромно е кучето ви и какъв брой гъста е козината му. Въпреки че никое куче не би трябвало да се извежда при -5C, Катрин сподели, че „ по-малките кучета, кученцата, възрастните и кльощави кучета са по-податлив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР