Тъй като положението на цивилните се задълбочава, ръководителят на ООН

...
Тъй като положението на цивилните се задълбочава, ръководителят на ООН
Коментари Харесай

Израел твърди, че е открил „значителни оръжейни складове“ в цивилна зона в Газа

Тъй като ситуацията на цивилните се задълбочава, ръководителят на Организация на обединените нации по правата на индивида прикани интернационалната общественост неотложно да упорства „ с един глас “ за преустановяване на огъня.

Върховният представител на Организация на обединените нации по човешките права изиска интернационалната общественост неотложно да упорства „ с един глас “ за преустановяване на огъня в Газа, защото ситуацията на цивилните се задълбочава.

„ Палестинците в Газа живее в цялостен, задълбочаващ се смут “, сподели висшият комисар на Организация на обединените нации Фолкер Тюрк на конференция в Женева в сряда.

„ Като незабавна стъпка приканвам за незабавно преустановяване на военните дейности и освобождение на всички заложници. “

Призивите за преустановяване на огъня идват, когато израелската войска твърди, че е разкрила „ един от най-големите оръжейни хранилища в линията Газа ", по-специално съдържащи ракети, ракетни установки и дронове, „ в сърцето на цивилното население ".

Според изказване оръжията, в това число „ ракети с огромен обс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР