Tъй като някои медии са свикнали много време да бъдат

...
Tъй като някои медии са свикнали много време да бъдат
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Антиселекцията в медиите доведе дотам, че да си журналист, означава да си обтекаем

" Tъй като някои медии са привикнали доста време да бъдат послушни, когато ги развържат не знаят какво да вършат ".

Това сподели журналистът Иван Бакалов в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+ и даде образец с вестник " 24 часа " и вестник " Труд " в предишното.

" Продажни и обслужващи са малките екрани ", счита още Бакалов. Според него в частните малките екрани се упражнява надзор посредством собствеността на съответната телевизия.

" Нечувана безочливост на Кошлуков - той се държи като пресцентър на ГЕРБ и си брани правото да бъде пресцентър на ГЕРБ. Това било посягане върху свободата на словото ", възмути се журналистът.

" Антиселекцията в медиите докара до такава степен, че да си публицист, значи да си еластичен и обтекаем ", сподели Бакалов и добави: " Телевизията има това свойство, когато водещият застане пред камерата, хората схващат на коя страна - от метода, по който задава въпросите, се схваща какво отношение има към госта ".

" Има една група анализатори, социолози и така нататък, които обикалят студиата и очевидно бранят Бойко Борисов - един антрополог го сподели като квинтесенция: " Имаме шанс с Борисов ". И плаче за него. Смешен рев се чува ", разяснява още Иван Бакалов.

" Хората видяха късмет в " ИТН " да събори Борисов. И всички подозрения за Слави Трифонов, той опроверга ", сподели още той.

Целия диалог можете да гледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР