Тъй като маските се очертаха като много тежък проблем, спомнете

...
Тъй като маските се очертаха като много тежък проблем, спомнете
Коментари Харесай

Кунчев: Който не се чувства добре, да носи маска навсякъде

" Тъй като маските се обрисуваха като доста тежък проблем, спомнете си, че през цялото време ние казвахме, че маската има най-голямо значение за хора, които са в клиника и това остава в действие. Който не се усеща добре, който киха кашля, има каквато и да е симптоматика, би следвало да носи маска и то на всички места – маските пазят другите, а не самите нас. За учебните заведения нещата са ясни - няма за по кое време да се връщат учениците, за университетите - зависи от обстановката, и в този момент там, където има обособени прояви, при съблюдаване на тези правила, те могат да ги реализират ", сподели основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев на постоянния брифинг на Националния действен щаб.

На въпрос дали е завършило националното представително проучване в Пловдив, което да покаже какъв брой българи действително са се срещали с вируса, той уточни:

“Не е завършило, събрали сме към половината серуми, сега върви интензивно. Имаме първи резултати, само че няма смисъл на извадка да споделяме някакви резултати. Предполагам, че в идната седмица ще сме изследвали, в този момент даваме една опция и на хора, които желаят интензивно да се включат, също да бъдат изследвани “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР