Тъй като мъжкият професионален голф продължава да се сблъсква с

...
Тъй като мъжкият професионален голф продължава да се сблъсква с
Коментари Харесай

Скоти Шефлър напада бунтовниците на LIV Golf и ги обвинява за хаоса в PGA Tour

Тъй като мъжкият професионален голф продължава да се сблъсква с продължаващи напрежения и разделения в спорта, Скоти Шефлър насочва виновността за враждебния климат към тези, които са минали към LIV Голф.

Говорейки единствено за трети път след оповестяването на изненадващо „ рамково съглашение “ сред PGA Tour и Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия – поддръжниците на LIV Golf – комисарят на PGA Tour Джей Монахан призна във вторник, че почитателите нарастват " уморих се да чувам за спорове, пари и кой какво получава. " Тъй като договарянията сред двете страни не престават да се проточват без забележим край, той съчувства на желанието на почитателите „ да гледат по какъв начин най-хубавите голфъри в света се състезават с историята и тук-там, които признават и обичат. “

Когато го попитаха в случай че той и други голфъри от PGA Tour се притесняваха от възходящото неодобрение на почитателите на голфа от актуалната действителност на играта, Шефлър не се поколеба да уточни с пръст другите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР