Тъй като говорим за фалити на болници и след като

...
Тъй като говорим за фалити на болници и след като
Коментари Харесай

Волен Сидеров издаде : Борисов предложи Ананиев за здравен министър

Тъй като приказваме за банкрути на лечебни заведения и откакто се изредиха толкоз лекари на поста, по-добре е на поста на здравен министър да застане един финансист и управител. Борисов предложи Кирил Ананиев и ние нямахме съмнения и се съгласихме. Това съобщи водачът на ”Атака” Волен Сидеров и публично призна, какво е било решението на ГЕРБ и Патриотите.

Какъв вид търговски сдружения лечебни заведения би трябвало да са, какви би трябвало да са частните лечебни заведения, какво да е заплащането. Добрият управител би трябвало да оперира по-добре със средствата, сподели още той пред bTV.

По-скоро към този момент се беше спрял Борисов на Ананиев. Имаше кандидатури и на лекари. Но очевидно става дума за промяна на концепцията, изясни той.

Той разяснява и дискутирания въпрос за приватизацията. Предложението за проверка на приватизацията пристигна от Бойко Борисов. Но този въпрос не се слага не за първи път. От години се боря за тази тематика. Идеята е да се подбере екип от адвокати и се разработят ремонти на закони или специфичен закон, с които да се търси опция да се ревизират покупко-продажбите. Важен е прочитът на самата приватизация. Много анализатори считат, че приватизацията или преходът е кримининален. Смята се, че цели ресори са унищожени. Важно е да се каже, че този преход не протече по верен метод. И да се върви напред, по-бавно, без революции.

БГА "Балкан ", БТК и още десетина крупни покупко-продажби бодат очите на Волен Сидеров. Има и още хиляди, да вземем за пример Кремиковци за един лев, изреди той.

Сидеров разяснява и настояването на Движение за права и свободи ГЕРБ да изгони патриотите от властта: Движение за права и свободи подвига непотребен звук и го въртят в Либаралния алианс. Те би трябвало да внимат се демонтажа, счита той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР