Тъй като годината приключва, хората започват да мислят как ще

...
Тъй като годината приключва, хората започват да мислят как ще
Коментари Харесай

Излязоха наяве 10-те най-големи сексуални фантазии на жените

Тъй като годината завършва, хората стартират да мислят по какъв начин ще подобрят себе си през 2018 година Но, до момента в който множеството британци избират усъвършенствания, свързани със загубата на тегло, някои имат по-извратени проекти, написа DailyStar. Ако желаете да подредите нещата в спалнята през идната година, би било потребно да знаете защо в действителност жадуват дамите, когато става дума за секс. От тройки до секс навън, ние ви разкриваме най-хубавите полови мечти на дамите, съгласно английско изследване:

1. Фантазии отвън "кутията "
Според ново проучване, най-мръсното предпочитание е сексът на извънредно място. 82% от девойките биха желали да пробват да го вършат някъде по друг метод - в офиса или пък на публични места.

2. Игри за превъзходство
Следващата най-популярна фикция е половото доминиране - 65% от дамите признават, че мечтаят да бъдат плебеи в спалнята.

3. Множество сътрудници
Повече от половината дами (56.5%) желаят да опитат оргия. Изненадващо те са отворени и за превозване на нощта със комбинация от мъже и дами.

4. Предаване
52% от дамите биха желали да бъдат вързани по време на полов акт и желаят да се доверят на колегата си, с цел да им се любуват по този метод.

5. Неизвестното
Предполагал ли си, че ще би правил извратени неща с изцяло чужд? Оказва се, че съвсем половината (49%) от девойките са фантазирали за една буйна нощ с някого, който не са се срещали преди.

6. Зареждане
Докато доста дами биха оставили любовника си да господства, над 47% споделят, че избират да управляват колегата си. Доминирането над някого по полов метод е петият най-предпочитан сюжетен сюжет.

7. Момиче с момиче
Изненадващо 42% от дамите биха желали да следят две свои приятелки да вършат секс.

8. Фетиш
Около 26% от дамите признават, че са фантазирали, че вършат полов култ, като да вземем за пример да интимничат с несексуален обект.

9. Мъжка секс играчка
Оказва се, че желанието на дамите да вършат секс с някой доста по-млад е класирано много ниско. Само 18% от дамите желаят да го пробват.

10. Сексуален служащ
Докато доста мъже обичат да спят с проститутки, множеството девойки не са мечтали да го вършат с жиголо. Само 12.5% споделиха, че това е една от техните секрети мечти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР