Tattstoner може и да е еротичен модел, но това не

...
Tattstoner може и да е еротичен модел, но това не
Коментари Харесай

Ще влиза в "Игри на волята"? Tattstoner със зверски тренировки, какво се случва

Tattstoner може и да е сексуален модел, само че това не значи, че по през целия ден основава наличие за OnlyFans. Мацката има доста и разнообразни занимания, едно от които е да рисува.

Да, Стефи е известна с това, че умее да основава красиви картини, само че напоследък се е захванала с нещо друго, което е също супер значимо.

Виж още: " Мразя тялото и лицето си ": Кристиан Костов с нервозен срив, в никакъв случай нямало да се хареса

След като мацката изтри всички свои видеа и фотоси от Instagram, което е постоянен номер на Tattstoner, в този момент тя реши да качи нещо ново. Не, не си е посочила дупето, а дава позитивен образец. Стефи се е хванала да тренира доста крепко, а ние се надяваме, че е под зоркото наблюдаване на експерт. Тренировките ѝ, които наподобява са повече crossfit, не са за всеки.

Виж още: Бременна и доста секси! Златка Райкова и Карен пуснаха любопитно видео от спалнята 

" Тренирав, с цел да съм като добре смазано оръжие ", написа Tattstoner, а в мненията почитателите ѝ подозират, че се готви за сезон 5 на " Игри на волята ". Е, сходно попълнение несъмнено ще е забавно за наблюдаване, само че има много време, до момента в който разберем детайлности към идния сезон на приключенското шоу.

Виж още: Не мъж, а ангел! Десита си призна за гаджето и профила в OnlyFans 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР