Тате, стига си душил мама" – това крещяло 10-годишно момченце,

...
Тате, стига си душил мама" – това крещяло 10-годишно момченце,
Коментари Харесай

Отчаян зов на ужасено дете: Тате, стига си душил мама

Тате, стига си душил мама " – това крещяло 10-годишно момченце, което станало несъзнателен очевидец в края на предходната година по какъв начин татко му бие и души майка му, написа "Монитор ".
Случаят е разказан по време на правосъден развой в Карлово от 13 февруари т.г., който завършва с решение насилникът да бъде отхвърлен от фамилното жилище за 3 месеца.
Магистратите решили Кирил Атанасов да не приближава местоработата на брачната половинка си Таня Николова също за 3 месеца и да бъде санкциониран с 200 лв..
Побоят, на който станал очевидец малчугана, станал на 30 декември 2017 година към 23 часа. В жилището на фамилията по това време била сестрата на Таня със своето дете. Пред сестра й Кирил почнал да наскърбява жена си и да я псува. Казал й да си събира багажа и да напусне жилището.
Таня се опитвала да го омилостиви, само че той бил неотстъпчив. Тя облякла палтото си, като се надявала, че по този начин ще го успокои. Искала да излезе за малко на открито и след това да се върне. В това време обаче сестра й взела ключовете за входната врата и ги скрила, а Таня не могла да излезе. Кирил траял да я наскърбява, да я псува и да я заплашва, че ще я убие.
Той станал извънредно нападателен и по тази причина дамата се пробвала да се обади по телефона на 112, само че мъжът й го взел принудително и го счупил в пода. След това я хванал за яката на палтото и я повлякъл към дивана в кухнята. Блъснал я мощно в гърдите и я бутнал на дивана, като я обиждал, че е продажница. Нанасял й удари с юмруци по цялото тяло и главата, след което я хванал за шията и почнал да я стиска мощно, с цел да я удуши.
Таня не можела да си поеме мирис и почнала да се задушава, само че мъжът й не я пускал. С последни сили тя съумяла да повика по име племенницата си, в резултат на вика й в хола отишли и двете деца. Пред очите им Кирил траял да души жена си и да я удря. Точно тогава детето им почнало да крещи и да зове татко си да пусне майка му и да спре да я души.
Таня съумяла да се освободи от захвата, отишла в спалнята с двете деца, като взела телефона на мъжа си от коридора и се обадила на 112. Тя доста бързо съумяла да изясни къде се намира и че животът й е в заплаха. Когато спряла да приказва, мъжът й изтръгнал телефона от ръцете й. След минути в жилището им отишли служители на реда, които спрели абсурда.
Жертвата си изкарала и здравно удостоверение за нанесените й удари. Тя се страхувала да се прибира у дома и почнала да пие успокоителни. Съдът решил, че побоищата не били систематични и по тази причина отстранил брачна половинка от общото жилище единствено за 3 месеца.
"Касае се за акт на принуждение, зародили във връзка подозирана невярност и определянето на ограничения с по-дълъг период е безпричинно. Отделно от това, жилището е благосъстоятелност на молителя и правата му не следва да бъдат безпричинно нарушени ", се стимулират магистратите, представени от "Монитор ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР