Tata Motors работи по нов интересен хечбек, носещ кодово работно название

...
Tata Motors работи по нов интересен хечбек,
носещ кодово работно название
Коментари Харесай

Tata подготвя интересен хечбек

Tata Motors работи по нов забавен хечбек, носещ кодово работно наименование Tata X451. С модела ще дебютират новата модулна платформа на компанията Advanced Modular Platform/АМР/ и новият дизайнерски “език ” на компанията IMPACT Design 2.0.

Според вътрешни източници моделът Tata X451 е към този момент в предсериен тип. IMPACT Design 2.0 изглежда е еволюция на досегашния IMPACT дизайн, употребен в моделите Tata Tiago, Tata Tigor, Tata Nexon и Tata Hexa. Новата модулна платформа на Tata X451 ще бъде използвана по-нататък и за други бъдещи модели на марката.

Предполага се че Tata X451 е с габарит малко под четирите метра. Двигателят ще е по-мощен вид на мотора на Tata Tiago – бензиновият 1.2 л Revotron (80 к.с./114 Нм). За предпочитащите дизеловите мотори ще е разполагаем 1.05-литровият Revotorq турбо (70 к.с./140 Нм), също употребен при Tata Tiago, само че с осъвременено турбо пълнене с променлива геометрия. Моторът на Tata Nexon – бензиновият 1.2л Revotron турбо (110 к.с./170 Нм) ще бъде препоръчан за автомобила малко по-късно. Твърде е евентуално още в гамата да влезе и 1,5-литровият дизелов двигател с мощ 90 к.с. и 200 Нм въртящ миг.

Предполага се че автомобилът ще излезе на пазара при започване на следващата година и ще се опълчи на пазара на модела Maruti Baleno.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР