Тъщата на рапъра Кристиан Талев-Криско не го понася, твърдят близки

...
Тъщата на рапъра Кристиан Талев-Криско не го понася, твърдят близки
Коментари Харесай

Тъщата на Криско не го понася

Тъщата на рапъра Кристиан Талев-Криско не го понася, настояват близки до половинката му Цвети Петрова. Майката на някогашната стюардеса по никакъв начин не харесвала изпълнителя и през цялото време била срещу връзката им. Дори когато схванала, че ще става баба, Снежана не могла да одобри Криско за собствен шурей.

Най-голямото й терзание бил звездният статус на рапъра. „ Тегло ще теглиш с него, в никакъв случай няма да бъде единствено твой. Постоянно ще е ангажиран и няма да си гледа детето “, предупреждавала Снежана щерка си. Цвети обаче не желала и да чуе препоръките на майка си.

Тъщата на Криско не го харесва и заради други, битови аргументи. Снежана видя, че Талев е извънредно свидлив за мъж с неговите благоприятни условия. „ За толкоз време дно цвете не се е сетил да ми донесе. На вечеря постоянно идва с празни ръце. Не му ща парите, но най-малко Цвети да гледа, а той и за нея се стиска “, ядосвала се пред приятелки Снежана.



Криско е до болежка прочут със скъперничеството си освен измежду околните си, само че и измежду сътрудниците. Отдавна в музикалните среди го одумват като един от най-стиснатите милионери в сектора. Бившите му половинки също нееднократно са се оплаквали. Майката на Цвети дотам не понасяла Криско, че изрично забранила наличието му на фамилни събирания. Криско и Петрова са дружно от близо 3 години.



"Галерия “ писа и че, двамата подписаха брак още преди 2 години, само че по избор на рапъра запазили фамилния си статут в загадка. Поредната причина Снежана. Разбира се, на рапъра му било все тая какво е мнението на тъща му за него. Целият товар от връзките посред им падали на плещите на бременната Цвети, която била сред чука и наковалнята.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР