Търсите адвокат? Новият вратар на ЦСКА-София Данте Стипица може да

...
Търсите адвокат? Новият вратар на ЦСКА-София Данте Стипица може да
Коментари Харесай

Новият вратар на червените е дипломиран юрист

Търсите юрист? Новият вратар на ЦСКА-София Данте Стипица може да се окаже вашият човек. Хъратинът е квалифициран правист, като е приключил следването си по право през декември предходната година в Сплитския университет. 27-годишният Стипица признава в свое изявление, че футболът постоянно му е бил приоритет, само че по рекомендация на своето семейство е приключил и висше обучение. Въпреки тежкия курс по право, хърватинът е взел дипломата с отличие и даже е получил няколко награди по време на своето следване.

Стипица е посрещнал с огромен възторг прекосяването си в ЦСКА-София. След като привличането му бе оповестено публично, вратарят написа в обществените мрежи: " Това е новият ми дом! Само ЦСКА! ".

Стипица е младеж на Хайдук, като е родом от Сплит и е живял покрай стадион " Полюд ". Той става част от гранда 11-годишен след три години в Далматинац. Данте обаче още не е спечелил трофей в кариерата си, като на няколко пъти се разминава с купата, а има и два изгубени финала за Купата на Хърватия. Той е бил в трансферните проекти и на Левски.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР