Търсенето на секс услуги спада в Русия поради пандемията на

...
Търсенето на секс услуги спада в Русия поради пандемията на
Коментари Харесай

Вирусът удари търсенето на секс услуги

Търсенето на секс услуги спада в Русия заради пандемията на ковид. Според вестник „ Компания “ става дума за спад с 30-40 %.

В придвижването за полови служащи „ Сребърна роза “ вършат неподходящи прогнози за бъдещето. "Ако тази нервност към епидемията е последвана от икономическа рецесия и тя ЩЕ последва, тогава дамите ще бъдат първите, които губят работата си ", съобщи водачът на придвижването Ирина Маслова.

Тя изясни, че част от тези, които са изгубили работата си, могат да дойдат на секс пазара, само че няма да има повече клиенти, което значи, че цените ще паднат. „ И търсенето може да се промени: уеб камерите като виртуално развлечение евентуално ще се търсят най-вече, търсенето на секс по телефона може да се усили “, допусна Маслова. Засега няма понижение на цените, само че доста клиенти идват с маски.

Според оценките на „ Сребърна роза “, на този пазар са заети към три милиона души; годишният оборот се пресмята от 800 милиарда до трилион рубли.

По-рано беше обявено, че проститутките от известния квартал на алените фенери в Нидерландия са останали без работа заради пандемията на ковид. Бордеите бяха краткотрайно затворени по решение на управляващите. Сега половите служащи са решили да провеждат краудфъндинг, с цел да съберат пари в поддръжка на най-засегнатите от рецесията сътрудници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР