Търкането на мазните повърхности в домакинството си остава една от

...
Търкането на мазните повърхности в домакинството си остава една от
Коментари Харесай

Трикът със сода и фолио, който чисти мазнините за секунди

Търкането на мазните повърхности в семейството си остава една от най-неприятните задания. Толкова доста време, труд, старания и най-после резултатът напълно не е това, което сме очаквали. Да не приказваме, че едно такова разчистване е обвързано и с най-малко няколко мръсни гъби, дузина настойчиво нечисти кърпи и прочие.

Днес ще ви споделим за един остроумен трик, с помощта на който ще съумеете да се справите с всяко едно замърсяване и освен това за броени минути. Няма да се постанова да търкате като обезумели, нито пък ще загубите прекомерно доста време.
Как с алуминиево фолио и сода можем да почистим мазните повърхности?  Смесете ориз със сода, залейте с топла вода и станете очевидци на ТОВА Смесете ориз със сода, залейте с топла вода и станете очевидци на ТОВА
Сигурни сме, че всяка една стопанка е изпадала в обстановка, в която й се желае да отстрани замърсяванията по дъното на вазата, само че гърлото...

Ако и вашата фурна е толкоз нечиста, че от стъклото съвсем не се вижда, то значи сте попаднали на вярното място и в точния миг. Започнете да следвате управлението по-долу и казусът с този електроуред, както и всички останали мазни повърхности, ще остане в предишното.

Точно 4 минути са нужни, с цел да почистите. Гениално е, нали?! Излейте почти половин чаша гореща вода върху вратата на фурната и по-късно поръсете щедро със сода. Оставете по този начин да подейства за към минута – две и можете да преминете към идната стъпка.

Вземете лист фолио и го смачкайте по този начин, че да се образува нещо като топче. Големината му зависи от личната ви длан. Трябва да ви е комфортно да го държите и да търкате с него повърхностите, без да си наранявате ноктите или пръстите.

 5 хитрини за разчистване на петна в дома със сода! 5 хитрини за разчистване на петна в дома със сода!
Дори да сме положителни в семейството, постоянно се изправяме пред казуса, обвързван с петна върху облекла и разнообразни повърхности. Всеки от нас з...

Започнете да търкате с въртеливи придвижвания. Не е нужно да прилагате мощ или напън. Цялата нечистотия ще изпадне за броени секунди, без каквато й да е било интервенция на нападателни препарати, от чиито миризми му прилошава на човек.

Това е най-лесният метод за разчистване на фурни и всевъзможни други повърхности, които са мощно нечисти. Опитайте и вие. Нужни са ви 4 минути, пакетче сода, чаша топла вода и лист алуминиево фолио!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР