Тържествен акт по встъпване на новия председател на Комисията за

...
Тържествен акт по встъпване на новия председател на Комисията за
Коментари Харесай

Станислав Тодоров седна в шефския стол в КЕВР

Тържествен акт по встъпване на новия ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) Станислав Тодоров се организира през днешния ден в постройката на регулатора.

Бившият ръководител на КЕВР Иван Иванов сподели, че е впечатлен, че постът на ръководител на регулатора се поема от един млад и деятелен човек, който във вчерашното си изявление в пленарна зала на Народното събрание е посочил, че е наясно с цялата визия за развиване на енергийната политика на България, а оттова и на регулаторната политика, тъй че да се надгради постигнатото и това да бъде в полза на цялото общество. Иванов означи, че нещото, което е извънредно значимо в Комисията, е нейната самостоятелност.

" Бъдете здрав, бъдете мощен, не се поддавайте на никакви външни нерегламентирани въздействия и работете за богатството на отечеството ", приключи Иванов.

Новият ръководител на КЕВР Станислав Тодоров съобщи, че през вчерашния ден е било много с напрежение и бурно съвещание на Народно събрание по избора му. Той обаче се успокоява, че през 2015 година, когато някогашният ръководител на регулатора Иван Иванов е бил определен за ръководител на Комисията, е имало безусловно същата вълна и мнения.

Той се надява, че ще се завоюва доверието по сходство на Иван Иванов, който по безапелационен метод, с експертиза и самостоятелност, след това е спечелил доверието на всички парламентарни сили, без значение какъв брой пъти се е сменяло ръководството на страната. Тодоров посочи, че и след приключването на мандата на Иванов, той две години е служил на страната и на всички консуматори извънредно професионално. В този смисъл, Тодоров се надява, че оттук насетне ще надгражда това, което е направено, което не е малко, и че ще успее да одобри провокациите, които предстоят през идващите пет години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР