Търговско-промишлената палата в Благоевград, която е и приемна структура на

...
Търговско-промишлената палата в Благоевград, която е и приемна структура на
Коментари Харесай

ТПП в Благоевград получи статуетка „ХЕРМЕС“ по време на годишните награди на БТПП

Търговско-промишлената палата в Благоевград, която е и приемна конструкция на центъра „ Европа Директно “ – Благоевград, получи бронзова статуетка „ Хермес “ и грамота в категорията „ Регионална търговско-промишлени покои (камари) в системата БТПП “.

Наградата за най-успешна районна палата бе връчена на Анжела Лазова, член на УС на Търговско-промишлената палата в Благоевград и шеф на компания „ Висота “, профилирана в производството на мебели за баня, корпусна мебел за дома и офис обзавеждане.

Традиционно награждаването на Българската търговско–промишлена палата за компании, дипломат, търговски представител, районна палата, браншова организация, медия и публицист бяха връчени в наличието на непознати търговски аташета и компании, политици и представители на бизнеса в София, хотел „ Балкан “.

Търговско-промишлената палата работи в доста положително партньорство с Община Благоевград в образуване на събития, свързани с създаване на интернационалните контакти и бизнес партньорства. През октомври тази година, със съдействието на Общината, Благоевград бе хазаин на Българо-гръцко бизнес ревю, което се организира в зала „ Орфей “ в парк „ Македония “. В него присъединяване взеха над 30 български и 30 гръцки компании и производители. Срещата беше осъществена по план „ Укрепване на предприемаческата просвета и съдействието в транс граничен район Благоевград – Серес “.

През месец септември 2021 година по линия на център „ Европа Директно “ – Благоевград, който работи в Търговско-промишлената палата, хърватска делегация, формирана от  представители на Европейската комисия в Хърватия и публицисти, посети Благоевград и разиска благоприятни условия за партньорство и бизнес сред хърватския град Задар и Благоевград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР