Търговските рестрикции на САЩ срещу Huawei продължават вече няколко месеца.

...
Търговските рестрикции на САЩ срещу Huawei продължават вече няколко месеца.
Коментари Харесай

САЩ удря Huawei с нова порция санкции

Търговските рестрикции на Съединени американски щати против Huawei не престават към този момент няколко месеца. Сега наподобява, че връзките сред китайската компания и администрацията на Доналд Тръмп не престават да се усложняват.
 Приходите на Huawei не престават да порастват, макар проблемите със Съединени американски щати
Щатите не могат да уплашат Huawei

Компанията е оптимистична за бъдещето си

Вчера, 7 август, Белият дом разгласи, че се постанова нова възбрана върху търговията на всички федерални институции и предприятия с Huawei.

Постановлението влиза в действие от 13 август и гласи, че американските компании и институции нямат право да купуват телекомуникационна техника и средства за наблюдаване от Huawei, ZTE и още три китайски компании, написа CNET.

От Huawei незабавно разясниха новата разпоредба и оповестиха, че са очаквали сходно решение от страна на Съединени американски щати.

В известието на компанията се споделя, че тя ще продължи да се бори за правата си против неконституционно съобразните ограничения на Съединени американски щати.
 Huawei и Гугъл са работели по общ артикул, който, уви, няма да забележим
Продуктът, който Huawei и Гугъл не съумяха да разработят

Какво са разработвали дружно двете компании

Нещо повече, от Huawei декларират, че новата възбрана няма да помогне на Съединени американски щати в напъните за запазването на националната сигурност на страната и е просто следващият инструмент в комерсиалната война сред Китай и Америка.

Според Huawei новите рестрикции ще афектират най-много хората, живеещи в по-откъснати региони в Съединени американски щати, където мрежите мощно разчитат на хардуера и инфраструктурата на Huawei.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР