Taoiseach Лео Варадкар призова САЩ да работят с Ирландия, за

...
Taoiseach Лео Варадкар призова САЩ да работят с Ирландия, за
Коментари Харесай

Варадкар призовава за мир в Близкия изток по време на събитията на Свети Патрик

Taoiseach Лео Варадкар прикани Съединени американски щати да работят с Ирландия, с цел да упорстват за мир в Близкия изток, когато стартира поредност от значими събития във Вашингтон в петък.

Той беше свикан от някогашен ирландски президент да упорства Съединени американски щати да спрат да изпращат оръжия и средства на Израел по време на две двустранни срещи, планувани с президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

Тази година обичайното пътешестване за Деня на Свети Патрик до столицата на Съединени американски щати е разграничено на две, което значи, че господин Варадкар ще се срещне с господин Байдън в петък в Белия дом и още веднъж в неделя за церемонията по купата с трилистник.

В петък сутринта на събитие за закуска с Камала Харис, той похвали вицепрезидента на Съединени американски щати за апела за преустановяване на огъня в палестинския анклав.

„ Вярвам, че вие, г-жо вицепрезидент, показахте огромна храброст и водачество през последните седмици, когато говорихте обществено в интерес на преустановяване на огъня в Газа.

„ Сигурен съм, че не може да е било елементарно, само че беше вярното нещо и в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР