Танцовите екипи на Лицо изразяват подкрепа за нея на фона на съдебно дело

...
Танцьорите на Лицо изразяват подкрепа за нея, след като срещу
Коментари Харесай

Танцьорите на Лицо изразяват подкрепа за нея, след като срещу певицата беше заведено дело от трима нейни бивши членове на турнето.

Танцовите екипи на „Big Grrl“ и „Big Boiii“ споделиха писмо в потвърдения Instagram на групата, в което пишеха, че „прекараха страхотно време на The Special Tour“, което Lizzo приключи това лято.

„Бяхме толкова чест да споделим сцената с такъв невероятен талант“, продължава писмото им. „Ангажиментът към характера и културата, които имат предимство пред всяко движение и момент, е един от най-големите уроци и благословии, които бихме могли да поискаме. БЛАГОДАРИМ ВИ на Lizzo, че разби ограниченията и рита вратата на Big Grrrl & Big Boiii Dancers, за да правят това, което обичаме!“

Публикация, споделена от THE BIG GRRRLS (@thebiggrrrls)

Три от бившите танцьорки на Лицо подадоха жалба във Върховния съд на Лос Анджелис по-рано този месец, получена от CNN чрез адвокат на ищците, твърдейки, че трите жени са били подложени на враждебна работна среда и тормоз, докато са работили за носителя на Грами певец.

Жалбата също така посочва продуцентската компания на Lizzo Big Grrrl Big Touring, Inc. (BGBT) и лице, описано като „капитан на танцовия състав“ като ответници по делото.

Лицо отхвърли обвиненията.

„Последните няколко дни бяха изключително трудни и изключително разочароващи“, каза тя в изявление след завеждането на делото. „Моята работна етика, морал и уважение бяха поставени под въпрос. Обикновено избирам да не отговарям на неверни обвинения, но те са колкото и невероятно да звучат и твърде възмутително, за да не бъдат разгледани.”

Сред твърденията, един ищец каза, че се е чувствала принудена да „обясни наддаването на тегло и да разкрие интимни лични подробности за живота си, за да запази работата си“, след като певицата постави под въпрос ангажимента й към танцовия екип, според делото.

„Тези сензационни истории идват от бивши служители, които вече публично признаха, че им е казано, че поведението им по време на турнето е неподходящо и непрофесионално“, пише Лицо в отговора си. „Знам какво е чувството да те засрамват всеки ден и абсолютно никога не бих критикувал или уволнил служител заради теглото му.“

В писмото си тази седмица нейните танцови екипи изразиха признателността си към Лицо за „пречупването на бариерите“ в „развлеченията и красотата“.

„Вие създадохте платформа, в която успяхме да свържем нашата страст с цел! Не само за нас, но и за жените и всички хора, които нарушават бариерите“, пишат те. „Толкова съм благодарен, че стандартите и съществуването на красота в този екип надхвърлят повърхността!“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР