Тамара Георгиева се покри. Откакто грабна короната на „Мис България“,

...
Тамара Георгиева се покри. Откакто грабна короната на „Мис България“,
Коментари Харесай

Мис България Май Си Резна Носа

Тамара Георгиева се покри. Откакто сграбчи короната на „Мис България“, мацката се появи на едно-две събития, след което изчезна.

Липсата на Тамара не е инцидентна – упорита мълва се носи, че миската си е клъцнала носа, който й сътвори толкоз кахъри. Единствено „България Днес“ съумя да се свърже с русокоската, която обаче не пожела да удостои почитателите с внимание. „Без коментар за носа!“, отсече актуалната Мис България.

Именно поради неналичието на фотоси и интензивност от страна на Тами (а една миска би трябвало нонстоп да се фука, че е определена за най-красивата в държавата) се заприказва за ринопластика. Когато човек легне под скалпела, би трябвало да мине най-малко месец, с цел да се покаже отново на ярко и пред обективите. Макар да звучи като лека интервенция, след ринопластиката постоянно следват отвратителни отоци, синки, кръвоизливи и прочие „хубавини“.

До крайната мярка Тамара сякаш стигнала, тъй като не могла да понесе тежките насмешки и обидите, които избълва обществото по неин адрес. А множеството хора просто си споделиха мнението, на което имат право – че не им харесва и съгласно тях не би трябвало да се окичва с сходна титла; казусът извънредно припомня на Анита Мейзер и нейната купа „Мисис България Свят“ от 2014 година, когато всички заедно се посмяха. Е, след това силиконовата миска влезе в пандиза по обвиняване в ликвидиране и към този момент не беше смешно.

За Тамара се носи и различен слух. Според него я набедиха, че нямало да върви на състезанието „Мис Свят“, тъй като задграничните уредници искали… друга наша миска. Предпочитали подгласничката й Йовита Георгиева от Бургас, написа „България днес“.

Това е цялостна идиотщина, тъй като организаторката на „Мис България“ Ирина Папазова от дълго време не държи лицензите за „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ – те са при Страхил Гановски. Затова и момичето на Папазова няма по какъв начин и да припари до „Мис Свят“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР