Тамара Екълстоун стана жертва на нагъл обир. Миналия петък крадци

...
Тамара Екълстоун стана жертва на нагъл обир. Миналия петък крадци
Коментари Харесай

Откраднаха бижута за 50 млн. долара от дома на Тамара Екълстоун

Тамара Екълстоун стана жертва на безочлив грабеж. Миналия петък крадци са отмъкнали бижута на стойност 50 млн. $ от вкъщи на дъщерята на някогашния началник на Формула 1 Бърни Екълстоун в Кенсингтън, оповестяват медиите на Острова.

Според таблоида “Сън”, по време на обира са взети пръстени и обеци, както и гривна Cartier на стойност 80 000 паунда, която Тамара получила като брачен подарък. Всички бижута са били съхранявани в сейфове.
 От полицията в Лондон оповестиха, че за момента няма задържани. Говорителят на Екълстоун удостовери за осъществения грабеж и акцентира, че защитата на дома сътрудничи на проверяващите. Самата Тамара съобщи, че е “потресена и ядосана”.

Стана ясно, че часове преди кражбата тя е напуснала страната и се е отправила на коледна почивка със фамилията си. Тя даже разгласява в “Инстаграм” фотография на дъщеричката си по какъв начин се качва с кученцето си на борда на частен аероплан.
View this post on Instagram
A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Dec 13, 2019 at 6:03am PST
През 2011 година Тамара Екълстоун и брачният партньор й Джей Рътланд купиха имението в Кенсингтън за 45 млн. паунда. То разполага с 55 стаи, а младата жена похарчи милиони за възобновяване на парцела, който разполага с частен нощен клуб, боулинг, под земята басейн, салон за хубост, спа за кучета и асансьор за коли. Гордост на Тамара е и кристалнтат вана в една от баните. Въпреки обира фамилията не се прибра в Англия и продължава коледната си почивка. View this post on Instagram
A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Dec 15, 2019 at 1:54am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР