Талантливият певец Славин Славчев спечели нова кола с победата си

...
Талантливият певец Славин Славчев спечели нова кола с победата си
Коментари Харесай

Уикенд: Славин продава колата от „Капките”! Спестява пари за...

Талантливият артист Славин Славчев завоюва нова кола с успеха си в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, само че най-вероятно ще я продаде, написа Уикенд, представени от Блиц.

Той съумя да пребори конкуренцията на фолк идола Коцето, тийн звездата Гери-Никол и актьора Иван Юруков, а вота на феновете го дефинира като най-достоен за първото място.

Разбира се, имаше конспирации, че успеха му е авансово контрактувана.  На феновете направи усещане, че листчето с името му бе обещано на водещия прекомерно скоро след затварянето на линиите за гласоподаване. Така или другояче, рокаджията пя отлично, а и се оправи изумително с множеството облици в шоуто. Публиката също го поддържаше, явно издразнена от показното лансиране на Коцето и Гери-Никол.

Запознати издават, че Славчев възнамерявал да продаде извоювания автомобил и с парите да си купи апартамент. Той не умеел да кара добре и нямал предпочитание да сяда зад кормилото, ала имал потребност от личен дом.

Лъскавото возило, въпреки и чисто нов, коства не повече от 25 бона, само че пък Славин получил порядъчен хонорар за присъединяване си в предаването и банковата му сметка доста набъбнала, твърди " Уикенд ". Кариерата му също потръгнала след „ Капките ” -  рок групата му имала двойно повече участия в последно време и това се отразило позитивно на финансовото му положение.

Близки до артиста настояват, че той възнамерявал да пести всеки лев и скоро събере нужната сума за непретенциозно жилище в София. Младият гений от Провадия не желал да се обвързва с банкови заеми и вярвал, че скоро ще успее да си купи дребен, само че комфортен апартамент със заделените средства.

Откакто се преместил за непрекъснато в столицата, Славин обитавал тясна квартира с още двама мъже, споделят хора от обкръжението му. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР