Талант и умения показаха децата на Благоевград в първия ден

...
Талант и умения показаха децата на Благоевград в първия ден
Коментари Харесай

Зам.- кметът на Благоевград Христина Шопова откри „Дни на детското творчество“

Талант и умения демонстрираха децата на Благоевград в първия ден от фестивала на „ Дни на детското творчество “. В зала „ Яворов “ ученици от ДГ „ Първи юни “, ДГ №6 „ Щастливо детство “, ДГ „ Синчец “, ДГ №1 „ Ведрица “, ДГ №2 „ Света Богородица “, ДГ „ Детски свят “ и ДГ №11 „ Здравец “ показаха богата музикално-танцова стратегия, отдадена на полезности, обичаи, просвета, природа, обичай, хубостта на България.  Те бяха мотив за бурни овации и горделивост на фамилиите, приятелите и гостите в залата.
 1  4  6  18  30
Официалното начало на „ Дни на детското творчество “ бе сложено от заместник- кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова, която поздрави участниците и преподавателите от името на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов. „

„ В 12 издание на „ Дни на детското творчество “ следва да забележим хубостта и гения на нашия град. Колкото и клиширано да звучи, всичко стартира от детските градини. Скъпи шефове и учители, благодаря Ви за това, че работите с любов, с наслада, с възторг с нашите деца и това проличава по техните резултати! Вие си помагате, работите като един екип и в случай че всички работят по този начин, България я чака по- положително бъдеще!  Скъпи родители, имам вяра, че няма по- огромна премия за всеки един от Вас да има една сълза, когато види своето  дете на сцената. Благодаря Ви, че ги подкрепяте и помагате на учителите в процеса за развиване на децата на Благоевград! Скъпи деца, в никакъв случай не губете детското в себе си и помнете, че сте ученици и сте родени в един от най- красивите градове в България и той постоянно ще остане в сърцата Ви! Ролята на Община Благоевград е да основава условия, стараем се, несъмнено, от време на време ни се желае да стават по- бързо някои от нещата, само че в действителност, най- значимото за нас са децата на Благоевград и ще продължаваме да се борим за тях! В наше лице имате сътрудник и другар, тъй като децата не желаят критици, а желаят модели!, сподели заместник- кметът Христина Шопова.

На финала на прелестната стратегия, която дребните очаквания и гении на Благоевград сервираха пред публиката, заместник- кметът Христина Шопова ги поздрави и връчи грамоти на шефовете на детските заведения с признателност за напъните и старанието на екипите за реализирането на красивите спектакли.

Във втория ден от фестивала  „ Дни на детското творчество “ малчуганите от  ДГ №4 „ Роса “, ДГ №3 „ Детелини “, ДГ №10 „ Мак “ и ДГ „ Усмивка “  ще покажат наученото през образователната година със свои спектакли.  В програмата ще се включат още и дребните ученици на ДГ №8 „ Вечерница “ и ДГ № 12 „ Алени макове “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР