Таксиметров шофьор от Токио е бил арестуван за умишлено убийство

...
Таксиметров шофьор от Токио е бил арестуван за умишлено убийство
Коментари Харесай

Арестуваха таксиджия, прегазил нарочно гълъб

Таксиметров водач от Токио е бил задържан за съзнателно ликвидиране на гълъб, осъществено благодарение на моторно транспортно средство, откакто явно се раздразнил, когато видял струпани птици на пътя, съобщи Франс прес, като цитира информация от локалната полиция.

50-годишният мъж е бил задържан предходната неделя за това, че е " употребявал колата си, с цел да убие гълъб ", заяви за Агенция Франс Прес представител на полицията в Токио. " Това не е игра ", акцентира той.

Според локални медии предишният месец водачът ускорил внезапно на кръстовище, щом светофарът светнал зелено, прегазвайки гълъби, които се движели по платното.

Внезапният плач на мотора стреснал минувач, който съобщил за случая в полицията. Тя се отнесла доста съществено към случая и поискала от ветеринарен доктор да направи аутопсия на гълъба, умрял при конфликта.

" Пътищата принадлежат на хората, тъй че гълъбите трябваше да се махнат от пътя ", споделил таксиметровият водач пред следователите, съгласно локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР