Такива необичайни неща му се наложи да обяснява в последното

...
Такива необичайни неща му се наложи да обяснява в последното
Коментари Харесай

Засрамиха Деси Плевнелиева в ефир

Такива необикновени неща му се наложи да изяснява в последното издание на " Хелс Китчън " началник Виктор Ангелов, че феновете сигурно са се превили от смях след първичното учудване.

Оранжевото е портокал, жълтото е лимон - бяха единствено част от обясненията на кулинарния гуру, а повода е повече от фрапантна и събира на едно място редица родни звезди.

За кой ли път Къци Вапчаров съумя да развесели до безконечност с изцепките си, само че той по този начин или другояче е в предаването, с цел да се забавлява, както призна още първоначално. Вероятно и поради това не се впряга толкоз доста на убийствените на моменти рецензии на началник Ангелов. Не по този начин обаче, стояха нещата за Деси Банова - Плевнелиева, която бе партньор на шоумена в кулинарното закононарушение.

Шеф Виктор Ангелов се ядоса най-вече от това, че филето от риба беше с кости, а Къци отговори, че за него няма проблем да си ги маха. След това се оказа, че шоуменът просто е вкарал в чинията си това, което е намерил в хладилника. В резултат на сценката, която се разигра пред очите на цяла България, Деси Банова зарови лицето си в ръце от позор.

Фиаското на звездния тим беше подсилено от дуото на звездата от " Игри на волята "  и " Черешката на тортата "  Мира и певицата Роксана. Шеф Ангелов беше застрашен с ромски обети от поп фолк звездата, с цел да опита от чинията ѝ.

" Ей, за какво не се сетих и аз за тази тактичност с клетвите ", възкликна Къци Вапцаров, цитира " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР