Тъкър КАРЛСЪНСловото на Джо Байдън за Украйна, което той произнесе

...
Тъкър КАРЛСЪНСловото на Джо Байдън за Украйна, което той произнесе
Коментари Харесай

Словото на Байдън е пълно с лъжи

Тъкър КАРЛСЪН

Словото на Джо Байдън за Украйна, което той произнесе пред Камарата на представителите и Сената в годишната си тирада за положението на Съюза, е цялостно с неистини. Той въвлича Съединените щати във войни с Русия и Близкия изток, а светът в никакъв случай не е бил толкоз покрай нуклеарен спор. Лъжа след неистина е, че Украйна може да спре Русия. Не, не може! Този спор продължава повече от две години.
НАТО бил по-силен от всеки път? Не, не е! Това са бълнуванията на един вманиачен. Байдън бързо изясни, че в действителност неговият главен приоритет няма нищо общо с Америка, неговият главен приоритет е изпращането на нови милиарди в Украйна, към прокси война в Източна Европа, към война по света, която няма нищо общо със Съединените щати.
Защо войната с Русия е най-важното? Ако погледнете числата или картата, не е явно, че Русия ще стане основният зложелател на Америка. Има и други претенденти.
Може би тъй като

Русия е най-голямата християнска страна в света

Може би тъй като печелят от войната? Това сигурно е правилно! Но може да има и други аргументи.
Ние знаем, че войната против Русия няма да е единствената, в която ще участваме. Няма да е единствената, която Байдън разгласи довечера. Байдън също сподели на страната, че ще имаме сухопътни сили в Ивицата Газа. По създание той призна това. Всъщност американските сили бяха там в продължение на месеци. В кой миг ще спечелим? Каква е задачата тук? Животите на американците ще бъдат ли изложени на риск?

Съединени американски щати не са длъжни да оказват помощ на Украйна

която не е член на НАТО. Предоставянето на помощ на Киев стана най-важното нещо за Джо Байдън. А най-важното за нас е прекратяването на нашествието от наркокартелите, които управляват големи региони в южната част на Съединените щати, влошаващата се стопанска система, която виждате всеки ден, разпадащите се учебни заведения, в които децата въобще не могат да четат.
Целта е да се въвлекат Съединените щати в още една война в чужбина. Това единствено ще ни навреди. И към този момент ни вреди. А ние вършим това не тъй като е добре за нас, а тъй като го изискват непознати ползи.
Америка е употребена, това се случва толкоз постоянно. И резултатът от това е, че в този момент светът е по-близо до нуклеарна война, в сравнение с когато и да било в историята, по-близо, в сравнение с беше по време на кубинската ракета рецесия. Това може би беше най-мрачната и неамериканска тирада, произнасяна в миналото от американски президент. Байдън е нечовечен и озлобен демагог, който е отпаднал дъртак.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР