Така Цветанов коментира изявлението на Радев, че управляващите са посегнали

...
Така Цветанов коментира изявлението на Радев, че управляващите са посегнали
Коментари Харесай

Такова Чудо Не Е Било! Деси Радева Накара Цветанов Да Си Говори Сам! Вижте Видео, Размаза Го!

Така Цветанов разяснява изказването на Радев, че ръководещите са протегнали ръка на вярата на българина с решението за мораториум върху някои новаторски молекули за лекуване на рак, написа Блиц.

Ето текста на Десислава Радева:

" ЛУДИЯ ШАПКАР: Ха-ха-ха, избягай от оковите на личните си шаблони. Мислиш, че отвън рамките на вярата има единствено отломки? Всъщност единствено в случай че се лишиш от последната си вяра, ще можеш да станеш същински свободна. Нищо няма да те държи повече, ще ти е все едно и най-накрая ще получиш опция да си съсредоточиш мислите върху това, което би трябвало да правиш, а не върху това какво ще стане в този момент. Затова, когато умира вярата знай – всичко едвам в този момент стартира и постъпи по различен метод. АЛИСА: Да постъпя по различен метод във връзка с кое? ЛУДИЯ ШАПКАР: Няма значение. По отношение на каквото и да било...

Към себе си да вземем за пример. Надеждата е разследване от навика — смъртоносна инерция да запазиш остарялото. Убий вярата. До скоро мислех, че истината те прави свободен, до момента в който другар не ме подсети за този текст. Истината е разследване. Убийството на вярата е първичният акт. Трябва да ги прелиствам тия книги, ей!!! Навикът е пъклен мощен заглушител. Дори и на вътрешния ти гласец. " Президентшата е прикачила и видео привет с норвежкия композитор Томас Бергерсен, продуциран от неговата компания Two steps from Hell, изпълнен от Sofia Session Orchestra.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР