Така премиерът Николай Денков коментира от Приморско думите на президента,

...
Така премиерът Николай Денков коментира от Приморско думите на президента,
Коментари Харесай

Денков: Нямам ментори и може би това е проблемът на президента Радев - че и той не ми е

Така министър председателят Николай Денков разяснява от Приморско думите на президента, че „ доближаване с кабинета ще има, когато той се еманципира от своите ментори.

 

Вчера президентът Румен Радев отговори на казаното от премиера Николай Денков за съществуващо напрежение сред кабинета и президентството.

 

„ Институциите би трябвало да работя съгласно това, което е заложено в Конституцията. Този, който излиза от рамките, е президентът “, уточни още Денков.

 

Излезли сме от времето, в което единствено се приказва. Продължаваме с инспекциите, измененията ще доведат до резултати. Това разяснява премиерът по мотив случая, при който на пешеходна пътека в София.

 

Денков разяснява и достиженията на държавното управление в региона на висшето обучение, преди началото на академичната година.

 

" Студентските стипендии са увеличени доста - техният размер към този момент е от 120 до 200 лева Отваряме стратегия в размер на 100 млн. лв. за ремонт на общежития. Отделяме 12 млн. лв. за ограждане и облагородяване на 3 студентски кампуса в " Студентски град ". Продължаваме да финансираме студентските практики ", подчертава Денков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР