Така нашумялата Барби вълна, която обхвана целия свят се настани

...
Така нашумялата Барби вълна, която обхвана целия свят се настани
Коментари Харесай

Като излезли от списание! Кои са българските Барбита

Така нашумялата Барби вълна, която обхвана целия свят се настани и в България. Българските ВИП-ове от ден на ден се демонстрират с визията на обичаната кукла, без значение дали са у нас или в чужбина.

Златка Райкова се появи на звездно столично ревю, облечена съвсем като станалата известна през последните месеци Барби. Плеймейтката, която неотдавна стана мама за повторно, показва съвършена фигура в своята супер къса рокля в розово, която бе комбинирала със сребристи чехли. Русото прелъщение показва и съвършен загар, които натрупа при няколкото морски почивки с обичания си Карен.
-->


Манията по Барби обхвана и родителите, като Джино Бианкалана сподели бебето си в розово. Малката Данаила се появи при започване на година, само че също е част от стилния тренд. Не остана по-назад и актрисата Теодора Духовникова, която е на екскурзия в Съединените щати. Неостаряващата звезда на Народния спектакъл театралничи в изрязана розова рокля и заслужи десетки поздравления за стайлинга.



 

Фолкаджийката Лидия изрично е българското Барби в чалгата доста преди модата на куклата да обхване света поради кино лентата. Тя не пропуща да подсети, че стайлингът й от години е въодушевен от Барби.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР