Така и първата му съпруга – Есмер Омерова – тотално

...
Така и първата му съпруга – Есмер Омерова – тотално
Коментари Харесай

Есмер на Джизъса дундурка второ бебе

Така и първата му брачна половинка – Есмер Омерова – тотално е завършила с предишното си по нашите земи. Към днешна дата тя е майка на втори наследник, който е решила да отглежда сама. Таткото на бебето се занимавал с недотам законни действия и аферите му ѝ пристигнали допълнително. Затова решила да го изостави навръх рождения си ден, макар че била бременна, освен това единствено в третия месец.

За въпросния господин татарката не споделя повече информация и даже феновете ѝ нямат визия даже по какъв начин се споделя. Неясното му минало и въпросите, които очевидно е открехнал с дейностите си преди, са ѝ дали картбланш да го разкара.

Омерова отглежда и дете от нашенския плейбой Благой Георгиев. Самотното майчинство очевидно по никакъв начин не я тормози, въпреки с две деца да става извънредно мъчно. Дали новият ѝ някогашен мъж е поел отговорностите си за развъждането на бебето си, не е известно. В професионален проект нещата ѝ май вървят добре, защото Есмер се гласи да продължи да танцува. Инцидент се случил обаче с най-хубавата ѝ другарка, която се пробвала да свие концепцията ѝ за курс по самоусъвършенстване.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР