Така че помните комисията от 6 януари, най-лошото свикване на

...
Така че помните комисията от 6 януари, най-лошото свикване на
Коментари Харесай

ГРЕГ ГУТФЕЛД: Демократите не се интересуват от лъжата по отношение на доклада на Хър, те разчитат на медиите да подкрепят лъжите им

Така че помните комисията от 6 януари, най-лошото привикване на проверяващи обстоятелства защото O.J. жури? Тръмп щеше да получи по-справедливо чуване в Техеран, носейки гей прайд риза.

Една от звездите на тези чувания беше Касиди Хътчинсън – тя е помощникът в Конгреса, който даде на комисията невероятни показания от трето лице, че Тръмп се е опитал да задуши сътрудник от Тайните служби в президентската лимузина, с цел да се закара до Капитолия, с цел да се причисли към протеста на 6 януари.

Това, макар съществуването на стъклена бариера сред предните и задните седалки. Колкото и неуместно да беше, комисията подпечата нейната история като факт, а медиите я пробутаха, както прави Джеси с неговите скапани книги. Сега идва отчет на GOP House, в който водачът на лимузина оспорва всичко това.

Така че, сходно на Адам Шиф, който се смъква в колежа, хвърлянето в никакъв случай не се случва. Други трима действителни очевидци се съгласиха, само че комисията пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР