Тъжната истина е, че той е убеден, че е по-добър

...
Тъжната истина е, че той е убеден, че е по-добър
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Грозната Истина За Мъжете От Всяка Зодия

Тъжната истина е, че той е уверен, че е по-добър от вас във всяко едно отношение. Овенът е алфа мъжага с голямо его, оповестява missbloom.bg. Предприемчив и смел е – типичният Овен съумява във всичко, с което се захване, само че противоположната страна на медала е, че осъзнава превъзходството си и презира всички останали. Трудно ще получите от него схващане, ценене и прочувствена поддръжка.

Мъжът Телец

Дори след години с този мъж, ще се чудите дали ви е позволил същински до себе си. Телците са упорити хора със мощна воля, само че в това време се опасяват да не бъдат засегнати или предадени. Инатливи са и им е доста мъчно да се доверяват, до степен на параноя. Освен това, ревностно пазят персоналната си територия и свободата си, тъй че е доста евентуално постоянно, по някакъв метод, да ви карат да се чувствате отхвърлена.

Мъжът Близнаци

Типична жертва на синдрома на свраката, която е неудържимо привлечена от всичко шарено и лъскаво, този мъж ще ви накара да се чувствате като принцеса в ранния стадий на връзката ви, когато сте му към момента забавна. Скоро обаче идва неочакваното охладняване и етапа, в която не ви остава нищо друго, с изключение на да гледате по какъв начин се ентусиазира от следващите нови запознанства. Близнакът е като тв приемник, който превключва от един канал на различен. С него в никакъв случай няма да се чувствате като единствената жена в живота му.

Мъжът Рак

Неговият проблем е голямата му потребност да бъде обичан и обгрижван, съчетана със също толкоз голяма неустановеност. Този мъж като че ли самичък търси доказателствата за това, че не го цените и обичате задоволително. В това отношение е характерен мазохист. Обвиненията и промените на настроения ще бъдат ваш непрекъснат сателит в тази връзка.

Мъжът Лъв

Суетата му е голяма, а желанието да му се възхищават от време на време води до погазването на всевъзможни граници. Казано простичко, Лъвът постоянно флиртува необмислено с други дами. Задявките му може и да не водят до нищо съществено, само че отново са задоволителни да наранят достолепието на половинката му. Връзката с него може да ви кара непрестанно да се питате дали въобще сте почтена да ви обича, откакто вашето внимание му е толкоз незадоволително.

Мъжът Дева

Ако не носите на рецензия, в никакъв случай не се захващайте с мъж Дева. Повечетo хора осъзнават обстоятелството, че всички имаме своите дефекти и се случва да бъркаме. Но не и Девите, изключително мъжете. Липсата им на всякакво милосърдие е смазваща, не простят нито един малък минус, а рецензията им е остра и безпощадно точна. Дори когато нямат желание да ви обиден надълбоко, забележките им “жилят ” прекомерно мъчително.

Мъжът Везни

Флиртаджия, който е занаятчия в избягването на отговорност. Везните са очарователни, а флиртът е втората им природа, въпреки че никак не им се занимава с следствията от това. Този мъж завъжда рой от обожателки където и да отиде, след което ще се прави на почтен и ще ви изясни, че те сами идват при него. Не е злоумишлен, само че желае всичко в живота да е леко и прелестно. А това значи, че когато би трябвало да се вземе решение и да се прояви решителност, по-добре да не го търсите.

Мъжът Скорпион

Труден за опитомяване манипулатор, който по високото си самочувствие наподобява на Овена (и двата знака са ръководени от Марс). Има магнетично лъчение и му е елементарно да омае една жена, само че е мъчно да я заобича същински. Това, което за вас е огромната обич, за него евентуално е просто следващ опит, с който да потвърди личното си предимство над останалите.

Мъжът Стрелец

Чаровен, образован и безпределно свободомислещ, Стрелецът е характерен Казанова. Да завърти главата на една жена за него не съставлява компликация. Той е умел бъбривец и сваляч, само че има алергия към всичко “сериозно ”. Трудно можете да го ангажирате в сериозен диалог, камо ли в сериозна връзка. А по-лошото е, че даже откакто ви е наранил, нямате сили да му обърнете тил – с почтения си взор на пораснало дете може да ви омайва още веднъж и още веднъж, до момента в който разбие сърцето ви напълно.

Мъжът Козирог

Жената, която се нуждае от романтика и прочувствена поддръжка, няма късмет да изтърпи мъжа Козирог. Той извежда понятието безчувственост на ново равнище. В възприятията си е по-пестелив от множеството хора, също така не обича да показва или разисква страстите си, тъй че да имате връзка с него е малко като да имате връзка с неодушевен предмет. Често ще ви изтезава съмнението, че кариерата и материалните придобивки за него са по-важни от вас… и може да се окажете права.

Мъжът Водолей

Флиртът с него може да бъде рисково занятие, защото Водолеят наподобява и е наивник, само че в това време естественото му положение е да резервира отдалеченост. Чарът му може да ви подведе и да се окажете по отношение на човек, който въобще не е подготвен да ви се посвети по този начин, както вие на него. Той е като академик, който следи и проучва близките, без да влага всичките си страсти. Резултатът е, че с него ви е занимателно, само че се чувствате самотна.

Мъжът Риби

Умен, проникновен, той “чете ” душите на хората като на длан и това постоянно го прави уединен. Мъжът Риби има най-развитото въображение и вътрешен глас в целия зодиак. Нищо чудно, че за него личните му мечти са по-вълнуващи, в сравнение с същинската жена до него. Приема връзките за даденост и може безусловно за един момент да се разколебае в възприятията си и да изстине към вас.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР