Тагарев да си ходи незабавно, той е вреден за националната

...
Тагарев да си ходи незабавно, той е вреден за националната
Коментари Харесай

Нинова потресена как се обезврежда мина по потник и с цигара

Тагарев да си върви неотложно, той е нездравословен за националната сигурност

Тагарев неотложно да си върви неотложно, той е нездравословен за националната сигурност, дори е късно да му се желае оставката. Това съобщи в парлмента пред публицисти Корнелия Нинова. Тя била потресена като видяла по какъв начин се обезврежда мина от български военнослужещи.

" Видяхте по какъв начин се обезврежда арсенал - с димящ служител на реда и различен, който по потник пада от камъните! ". Така водачът на Българска социалистическа партия разяснява открития край Тюленово дрон с прикачен върху него арсенал, който тази заран беше взривен от профилиран екип от Военноморските сили на България, както показаха от Министерство на защитата.



" Това е еманация на неналичието на страна, на неналичието на отговорност и опасността, пред която Тагарев изправя България. Тагарев би трябвало да си върви неотложно. Да му се изиска оставката към този момент е късно даже ", уточни Нинова.

Взривиха 82-милиметровия арсенал върху дрона, открит край Тюленово. По думите й цялата тази обстановка е извънредно притеснителна за България и прикани да бъдат прекъснати военните дейности и от двете страни и да се търси кротичък излаз от рецесията.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР