Таен дневник на Майкъл Джексън разкрива странните му и шокиращи

...
Таен дневник на Майкъл Джексън разкрива странните му и шокиращи
Коментари Харесай

Джако в таен дневник: Искат да ме убият

Таен дневник на Майкъл Джексън разкрива странните му и шокиращи планове и страхове, които е имал преди гибелта си, предадоха от английския вестник Mirror. Откъси от новата книга „ Лош: Безпрецедентно следствие на скритото към Майкъл Джексън “, с които от изданието са се сдобили, разкриват, че починалият крал на попа е искал да бъде увековечен като идолите Чарли Чаплин и Уолт Дисни.

Накрая на живота си Джако се опитвал да откри метод по какъв начин да печели по 20 милиона $ на седмица, с цел да стане „ първия мултимилиардер шоумен “. Той обмислял да прави концерти с „ Цирк дю Солей “, да подпише комерсиална договорка с „ Найк “, както и да взе участие в холивудски филми и да провежда концерт в лондонската „ O2 Arena “. Джексън желал да снима нови версии на „ 20,000 Leagues Under the Sea “ на Дисни и „ The 7th Voyage of Sinbad “. Бележки на Джако гласят: „ Ако не се концентрирам върху киното, няма да бъда увековечен “.

В дневника Майкъл показва терзанията си, че някой искал да го убие: „ Зли хора на всички места. Искат да ме унищожат и да ми вземат издателската компания. Системата желае да ме убие поради дискографията ми... Нищо няма да продам ”.

Авторът на книгата - проверяващият публицист Дилън Хауърд, споделя: „ Макар и обстоятелствата за гибелта на Майкъл да не сочат към самоубийство, те сигурно разкриват отпаднал човек, който постепенно се е самоубивал посредством приложимост на успокоителни. А тези, които са го заобикаляли, са се възползвали от безпомощността на изгубена звезда, пробвайки се отчаяно да възроди кариерата си и да изплати задълженията си ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР