Табели в парк Лаута“, че е забранено разхождането на домашни

...
Табели в парк Лаута“, че е забранено разхождането на домашни
Коментари Харесай

Премахнаха табели в парк „Лаута“, че е забранено за кучета – сложени били на грешно място

Табели в парк „ Лаута “, че е неразрешено разхождането на домашни любимци – кучета, бяха сложени от районната администрация през вчерашния ден. Указанията, че в парка е неразрешено разхождането на кучета разбуни духовете в обществените мрежи. Причината е, че това е от местата, които стопаните на четириноги избират да посещават.
Прочетете още
По-късно кметът на регион „ Тракия “ Георги Гатев написа, че табелите са поставени на неверното място. Те са били предопределени за детски и спортни площадки.  

„ Възложих да се изготвят два типа табели: " неразрешено разхождането на кучета " и такива, че " притежатели на домашни любимци подлежат на наказания, в случай че не почистват след тях ". Допусната е била неточност, като са поставени табелите в парк „ Лаута “: „ Забранява се - разхождането на домашни любимци – кучета “. Те са предопределени единствено и само за детските площадки и игрищата за мини футбол.  Вместо това е трябвало да се сложат в парка, че всеки собственик на куче предстои на санкция, в случай че не почисти след него. Извинявам се за позволената неточност, която ще бъде поправена “, написа той във Facebook.

Тази заран всички табели са били отстранени, като скоро ще бъдат сложени новите, че стопаните на кучета подлежат на наказания, в случай че не чистят фекалиите им.

„ Район „ Тракия “ постоянно е бил другарски надъхан към домашните любимци и ще продължи да бъде по този начин. Ще моля и всички притежатели да извършват своя ангажимент да почистват след кучетата си и да не ги позволяват до детски площадки и спортни стадиони.  В този мандат ще продължи развиването на местата за домашни любимци, като предвиждаме още профилирани площадки за тях “, написа още Гатев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР