СЗО поиска от нас да затегнем мерките срещу разпространението на

...
СЗО поиска от нас да затегнем мерките срещу разпространението на
Коментари Харесай

СЗО иска да затегнем мерките. Защо?

СЗО изиска от нас да затегнем ограниченията против разпространяването на ковид. Новината пристигна от представителя на Световната здравна организация у нас доцент Михаил Околийски.

Не знам за какво българските управляващите не стягат ограниченията, както в Европа. Мерките би трябвало да се съблюдават, а нямам наблюдения в България те да се съблюдават изключително умишлено, сподели пред Българска национална телевизия доцент Околийски.

" Трябва да се държим рационално и рационално, а не да съблюдаваме превантивно държание единствено за пред света. Ние го вършим и плащаме висока цена за това ", сподели още той по отношение на спазването на противоепидемичните ограничения.

Според него в здравната ни системата има доста положителни експерти. " До 20% от леглата са заети, има запас, който да се употребява, само че в случай че продължат тези темпове ще има и риск за здравната система ", предизвести той. По мотив днешния Световен ден за психологичното здрава, доцент Околийски съобщи, че психологичното здраве е в задния двор на медицината. " Психиатрията я считат за недокрай основана на доказателства просвета, което не е по този начин. Трябва да има човешко внимание и липса на стигма, а тук има такава. Смята се, че лудите са луди и това не може да се промени ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР