Сю Клийвър казва, че простата тайна за нейната невероятна трансформация

...
Сю Клийвър казва, че простата тайна за нейната невероятна трансформация
Коментари Харесай

Сю Клийвър, 60-годишна от ITV Coronation Street, разкрива много проста тайна за нейното отслабване с 3 камъка

Сю Клийвър споделя, че простата загадка за нейната невероятна промяна е да спре да пие алено вино, до момента в който подготвя вечеря.

60-годишната сапунена звезда, която играе Айлийн Гримшоу на калдъръма от 2000 година насам, приказва намерено за пътя си към намаляване през годините и ужасяващите борби за здравето, които са изиграли роля. Тя изпусна три камъка през последните няколко години и макар че има редица аргументи за това, тя приписва една фина смяна в метода на живот за новия си външен тип.

Сю изясни в изявление за Woman Magazine, че след завоюването изсъхнал януари предходната година, тя реши да се откаже от алкохола дружно. Тя споделя, че да седнеш и да си направиш математика е толкоз значимо и говорейки за времето си в I'm A Celebrity Get Me Out Of Here, тя сподели: „ Загубих 18 паунда. Вече бях изгубила камък и половина тази година, т.к. Отказах се от алкохола.

„ Направих Dry January и по-късно взех решение да продължа. Знам, че звучи смешно на моята възраст, само че в никакъв случай не съм се зами...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР