Сякаш всичко се срива върху него“, каза Ник Акерман, адвокат

...
Сякаш всичко се срива върху него“, каза Ник Акерман, адвокат
Коментари Харесай

Присъдата за обезщетение от 148 милиона долара увеличава финансовите проблеми на Руди Джулиани, докато той чака наказателния си процес

„ Сякаш всичко се срутва върху него “, сподели Ник Акерман, юрист от Ню Йорк, който за малко работи дружно с Джулиани във федералната прокуратура ' офис там. „ Той не се е справил с това, което е направил с живота си. Той изцяло се е самоунищожил. ”

Непокорният Джулиани даде обещание в петък да апелира, наричайки присъдата за обезщетение за Руби Фрийман и нейната щерка Уондреа „ Шей “ Мос „ неуместна “. Пред федералния съд във Вашингтон след присъдата той повтори изказванията си, че изборите през 2020 година са били откраднати от Тръмп. И във видеоклип по-късно в X, прочут преди като Twitter, той настоя, че не е направил нищо неприятно и предложи, че ще продължи да упорства за настояванията си, даже в случай че това значи да загуби всичките си пари или да се озове в пандиза.

„ Ако желаят да ме вкарат в пандиза за това, в случай че желаете да ме застреляте за това... няма да ме накарате да неистина “, сподели Джулиани.

Това е най-новата глава от една забележителна история, която извади Джулиани от корицата на спис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР