Сякаш съвсем наскоро Galaxy S8 беше пуснат на пазара, но

...
Сякаш съвсем наскоро Galaxy S8 беше пуснат на пазара, но
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за Samsung Galaxy S9






Сякаш напълно неотдавна Galaxy S8 беше пуснат на пазара, само че ние към този момент гледаме напред към S9. Samsung в действителност впечатли потребителите с екрана Infinity и стъкления дизайн на S8. Именно и по тази причина упованията за S9 са високи. Ето всичко, което би трябвало да знаете за идващия Galaxy телефон на Samsung:

Прочетете още: Samsung подвигна завесата над мобилната платформа Exynos 9 Series 9810

Дизайнът на Galaxy S9

Samsung направи сензация с дизайна с тънка рамка при Galaxy S8 и S8+. Според слуховете S9 няма да се разграничава изключително. Освен това се чака фокусът при серията Galaxy S тази година да бъде върху по-добрата работа на устройството, а не толкоз върху физическите промени в дизайна.

Задният панел на устройството ще бъде обаче малко по-различен. Разположението на датчика за пръстов отпечатък, който създаваше проблеми при S8, евентуално при S9 ще бъде изместен под камерата. Също по този начин може би от Samsung ще бъде пуснат и нов цвят – с изключение на нормалните черен, златен и наследник, ще има и мрачно лилав вид.

Специфики и операционна система при Galaxy S9

Едно от нещата, които сигурно знаем за Galaxy S9, е, че при него ще се употребява чип Snapdragon 845. Чипът е създаден взаимно с Qualcomm и ще бъде създаден от Samsung. 845 чипа ще разполага с AI, който евентуално ще усъвършенства асистента на Samsung: Bixb. Чипът също по този начин ще включва Secure Processing Unit за биометричните данни и информацията за заплащанията, които ще работят дружно с Samsung Knox, с цел да създадат S9 още по-сигурен.

От Samsung също по този начин оповестиха, че е почнало произвеждане на 512GB сторидж чип, само че надали той ще влезе в S9. S8 разполагаше с 64GB сторидж, тъй че надали при S9 ще скочи незабавно на 512GB. Въпреки това е допустимо да се вкара модел със 128GB сторидж.

По отношение на операционната система, бета версията на Samsung Experience 9.0, основана на Oreo, към този момент се тества и се допуска, че S9 ще разполага точно с тази нова версия. Освен това се чака бутоните и портовете на телефона да останат същите като при S8, в това число 3.5 mm жака за слушалки.

Характеристиките на Galaxy S9

Биометрията имаше доста място в S8, като наклонността ще се резервира и при S9. От месеци циркулира информация, че в Samsung тестват опцията за сканиране на пръстови отпечатъци под стъклото – нещо, което Apple не вкара в своя iPhone X. Макар че това опонира с информацията, че въпреки всичко ще има датчик за сканиране на пръстовите отпечатъци на задния панел на устройството, допустимо е Samsung да предложи и двете варианти в S9.

Предполага се, че S9 няма да разполага с скенер за лицево различаване от вида Face-ID, само че ще има усъвършенствани благоприятни условия за 2D лицево сканиране. Според Korea Herald Samsung ще усъвършенства мегапикселите на датчика за ириси от 2MP на 3MP. Това значи, че ирисите на потребителите ще бъдат разпознавани по-добре даже когато те носят очила, движат очите си или в близост е прекомерно мрачно. В допълнение Samsung работи по своя биометричен програмен продукт, с цел да го направи по-точен.

Камерата на Galaxy S9

Слуховете и изтеклата информация допускат, че по-малкият S9 ще бъде с единична камера, до момента в който S9+ ще бъде с двойна – по същия метод както Apple разделя своите iPhone модели. Освен това евентуално главната камера и при двата телефона ще има f/1.5 aperture, което ще бъде потребно при обстановките с по-малко светлина.

Представяне на Galaxy S9

Очаква се Samsung да показа новия телефон по време на конгреса Mobile World, който ще се организира в Барселона тази година сред 26 февруари и 1 март.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР