Свят Турция прекрати Мирна пролет, САЩ отмени санкциите Доналд Тръмп

...
Свят Турция прекрати Мирна пролет, САЩ отмени санкциите Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Турция прекрати „Мирна пролет”, САЩ отмени санкциите

Свят Турция приключи „ Мирна пролет ”, Съединени американски щати анулира глобите Доналд Тръмп обаче разгласи, че „ дребен брой ” американски войски ще останат в петролната зона на Сирия  Надежда Неменски 23 октомври 2019, 20:18  Турция приключи „ Мирна пролет ”, Съединени американски щати анулира глобите
Турция приключи „ Мирна пролет ”, Съединени американски щати анулира глобите
 Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво значи
Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво значи

" Анадолската организация ": Турската интервенция в Сирия е спряна
 39 убити в български камион. Борисов разяснява
39 убити в български камион. Борисов разяснява

" Фолксваген " не търси друго място за новия си цех

" Съседната страна " - по този начин приказват в Атина за Северна Македония
 Пробив: Откриха лекарство против Алцхаймер
Пробив: Откриха лекарство против Алцхаймер
 Брекзит още веднъж е в задънена улица
Брекзит още веднъж е в задънена улица

урската военна атака „ Мирна пролет “ в Сирия е прекъсната, съобщи външният министър Мевлют Чавушоглу. Във вторник президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган реализираха съглашение за споразумяване на обстановката в близкоизточната страна.

В същото време Чавушоглу акцентира, че

интервенцията не е завършила и армията е подготвена да даде отпор на кюрдите „ при положение на нужда “ .

Тръмп шокира: Може да влезем във войни

„ Ако терористите някъде се проявят, нашите военни ще влязат в пердах с тях. Останаха оръжия, скривалища, мини-капани – всичко това би трябвало да бъде изчистено. Има още доста работа. Следователно ние оставаме на терена “, изясни външният министър в изявление за Анадолската организация.

Турското министерство на защитата добави, че не виждат нуждата от нова интервенция в Сирия по отношение на постигането на съглашението с Русия.

„ Споразумението от Сочи включва постановки, гарантиращи сигурността на турските граници и евакуиране на терористични детайли от ОЗН на 30 километра от нашата граница”, се споделя в изказването.

"Анадолската организация ": Турската интервенция в Сирия е спряна

Русия и Турция със взаимни патрули в Сирия

Освен това от турското Министерство на защитата обявиха, че няма да разрешат основаването на терористичен кулоар на юг от границите на страната.
 Доналд Тръмп
Междувременно американският президент Доналд

Тръмп разгласи през днешния ден отменянето на глобите ,

наложени в средата на октомври против Турция след подхванатото от нея военно нахлуване против кюрдите в Сирия.

„ Рано тази заран държавното управление на Турция осведоми моята администрация, че ще спре боевете и настъплението си в Сирия и ще направи примирието постоянно”, сподели той в телевизионно послание от Белия дом. „ Ето за какво, разпоредих на министъра на финансите да анулира всички наказания, наложени на 14 октомври в отговор на първичните офанзивни дейности на Турция против кюрдите в североизточния граничен район на Сирия”, добави той.

Президентът обаче означи, че Белият дом ще възвърне глобите, в случай че турските сили нарушат отговорностите си. Американският президент акцентира, че и Турция, и Сирия, би трябвало да подсигуряват, че „ Ислямска страна “ няма да възвърне позициите си на нито една територия.

Следващото не по-малко значимо известие на президента е, че

„ дребен брой” американски войски ще останат в петролната зона на Сирия .

„ Ние сме обезпечили добива на петрол и затова дребен брой американски войски ще останат в региони, където разполагат с нефт”, сподели той.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Надежда Неменски Източник: Турция интервенция Сирия преустановяване Съединени американски щати наказания .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Пенсиите може да скочат и с повече от 6,7%  1 И в чужбина към този момент не ни заплащат  1 В коя страна е най-добре да се пенсионирате  1 Има ли работа за лентяи --> Пaрите ни  Пенсиите може да скочат и с повече от 6,7% Пенсиите може да скочат и с повече от 6,7%  И в чужбина към този момент не ни заплащат И в чужбина към този момент не ни заплащат  В коя страна е най-добре да се пенсионирате В коя страна е най-добре да се пенсионирате  Има ли работа за лентяи Има ли работа за лентяи Не пропускай  Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена  <br> Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен Ен <br>
Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен Ен
 <br> <strong> Искри </strong> прехвърчат в кралския двор. Скарани ли са <strong> Уилям и Хари? </strong> <br>
Искри прехвърчат в кралския двор. Скарани ли са Уилям и Хари?
 <br> Месецът на Скорпиона стартира от през днешния ден - <br>
Месецът на Скорпиона стартира от през днешния ден -
Последни  <p>Турция приключи &bdquo;Мирна пролет&rdquo;, Съединени американски щати анулира санкциите</p> Турция приключи „ Мирна пролет”, Съединени американски щати анулира...  <p>Баща опита да убие 7-годишното си дете</p> Баща опита да убие 7-годишното си дете  Иван Гешев Прокуратурата: "Документите " за Гешев са...  Скоростта и експанзията са измежду най-рисковите държания на пътя Скоростта и експанзията са измежду най-рисковите държания...  <p>Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво означава</p> Морето се отдръпна на 25 м във вътрешността, какво значи  <p><strong>14-годишният</strong> Росен, който очарова по улиците на <strong>София</strong></p> 14-годишният Росен, който очарова по улиците на София  Избягалият пандизчия Мартин Шахънски Хванаха избягалия пандизчия, отишъл си у дома  Българи наказани в Лондон за трафик на транссексуални и дами Българи наказани в Лондон за трафик на транссексуални и...  Сотир Цацаров Цацаров за избора на Гешев: Не се случва нищо извънредно  <p><span style= Китодар става полицейски контрольор...  Кая Гербер Дъщерята на Синди Крауфорд се снима гола в...  <p>Ще гласоподават ли българите? &bdquo;Тренд&rdquo; отговаря</p> Ще гласоподават ли българите? „ Тренд” дава отговор  <p>Денят, в който <strong>студентите се опълчиха на СССР</strong></p> Денят, в който студентите се опълчиха на Съюз на съветските социалистически републики  <p>Над 14 ефирни часа в изборния ден</p> Над 14 ефирни часа в изборния ден  <p>Експерт: <strong>Радеви</strong> изглеждаха <strong>по-добре</strong> от кралските двойки</p> Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Мевлют Чавушоглу и Сергей Лавров " Анадолската организация ": Турската интервенция в Сирия е...  39 убити в български камион. Борисов разяснява 39 убити в български камион. Борисов разяснява  Маринов: Явно обвиненият е Европейската комисия Маринов: Явно обвиненият е Европейската комисия  Бойко Борисов Борисов: Докладът на Европейска комисия е добра вест, само че отново не сме...  <p><strong>16-часов пост и сок от целина за премия:</strong> Режимът на Дженифър Анистън</p> 16-часов пост и сок от целина за премия: Режимът на... Всичко от през днешния ден Виц на деня Алпинист пълзи по отвесна стена, пъхти нагоре сантиметър по сантиметър. Точно преди върха на едно малко ръбче се е хванал някакъв йога. Виси на дясната си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ)  Рафаел Надал се ожени след 14 годишна връзка  Булка помоли своите четири баби да ѝ бъдат шаферки  Стефан Данаилов в схващане, желае да гледа мачове на Челси Стефан Данаилов в схващане, желае да гледа мачове на Челси Водещи вести  Иван Гешев Прокуратурата: " Документите " за Гешев са имитации  <p>Ще гласоподават ли българите? &bdquo;Тренд&rdquo; отговаря</p> Ще гласоподават ли българите? „ Тренд ” дава отговор  <p>Баща опита да убие 7-годишното си дете</p> Баща опита да убие 7-годишното си дете  Николай Димитров Задържаха кмета на Несебър, повдигнаха му обвинявания  Кая Гербер Дъщерята на Синди Крауфорд качи много разсъблечен кадър  <p>Експерт: <strong>Радеви</strong> изглеждаха <strong>по-добре</strong> от кралските двойки</p> Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  <p><strong>Шарън Стоун:</strong> Не получавах функции, мъжете не излизаха с мен</p> 27 година след " Първичен инстинкт ": Шарън Стоун е все по този начин секси и красива  <p>Денят, в който <strong>студентите се опълчиха на СССР</strong></p> Денят, в който студентите се опълчиха на Съюз на съветските социалистически републики  <p><strong>14-годишният</strong> Росен, който очарова по улиците на <strong>София</strong></p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР