Своята 101-годишнина отбелязва днес Йордана Горанова Мошъкова от кметство Пелишат.

...
Своята 101-годишнина отбелязва днес Йордана Горанова Мошъкова от кметство Пелишат.
Коментари Харесай

101 години навърши Йордана Мошъкова от Пелишат

Своята 101-годишнина отбелязва през днешния ден Йордана Горанова Мошъкова от кметство Пелишат. Родената на 15 март 1920 година жена има един наследник, двама внуци и две правнучета – момче и момиче.
Баба Йордана е натрупала 56 години стаж, трудила се е в ТКЗС-то в Пелишат като селскостопански служащ, след което е стопанка. Рожденичката е в положително здраве, обслужва се сама, околните й оказват помощ единствено с приготвянето на храната.
 Благотворителен фонд ще поддържа децата на медици и учители, изгубили борбата с COVID-19 Благотворителен фонд ще поддържа децата на медици и учители, изгубили борбата с COVID-19
През м. ноември 2020 година Фондация „ За положителното ” инициира основаването на Фонд за децата на герои за поддръжка на децата на м...
Заради противоепидемичните ограничения столетницата беше поздравена от името на кмета на Община Плевен Георг Спартански със съдействието на кмета на Пелишат Петър Йочев, който й сервира изпратения букет и приветствен адрес: „ Въпреки сложната обстановка, в която се намираме и която заплашва човешкото здраве, хората в община Плевен, надживели над един  век, са от ден на ден, което буди у всички нас наслада и оптимизъм. Споделяме с Вас и Вашите близки насладата от празника, удовлетворението от постигнатото, гордостта с триумфите “.
По случай рождения й ден, кметът Спартански пожела на баба Йордана здраво здраве, висок дух и сила.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР