Своеобразен сватбен рекорд ще отбележи Казанлък на 18 август, става

...
Своеобразен сватбен рекорд ще отбележи Казанлък на 18 август, става
Коментари Харесай

Сватбени рекорди в Казанлък

Своеобразен брачен връх ще означи Казанлък на 18 август , излиза наяве от поръчките за бракосъчетания в казанлъшкото „ Гражданско “. Това е най-сватбеният ден за тази година в региона. За този ден, който е събота, мераклиите да сключат цивилен брак в града на розите са 12 младоженски двойки .

Сред тях е и тази на народния представител от ГЕРБ Борис Кърчев . Той ще се бракосъчетае за дългогодишната си житейска спътница от повече от 12 години. В ролята на шафери ще са двамата синове на народния представител. За събитието се чакат ВИП партийни персони, както и доста другари на фамилията. Ритуалът ще е изнесен, а ресторантът хазаин на гощавката е загадка.
 женитба брак ThinkStock/Getty Images
Броят на сватбите на 18 август в Казанлък е без аналог за последните пет години. Другият " фуул " брачен ден през август е на 8-ми , когато поръчките за цивилен брак са от осем младоженски двойки . Така комбинацията от 08-08.2018 се записва и с осем броя сватби.

През септември сватбени се обрисуват дните 1-ви и 9-и, когато ще се съберат публично повече от осем сватбени двойки .-->

От началото на годината до края на юли новите фамилии в Казанлък са 184 . За същия интервал на годината казанлъшките бебета са 334, като 150 от тях са родени в чужбина и са със пресъставени актове за раждане в Община Казанлък. Така, на процедура, половината от новите жители на общината не са родени и не живеят в нея все още. Тенденцията е от последните десетина години, само че през актуалната бележи самобитен взрив .
 женитба брак ThinkStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР