Сводник от Съединение е даден на съд за склоняване на

...
Сводник от Съединение е даден на съд за склоняване на
Коментари Харесай

Мила родна картинка! Чаровен пицар накара няколко влюбени дами да проституират, за да се омъжат за него

Сводник от Съединение е даден на съд за склоняване на четири дами към проституция. Найден Ванков съблазнявал дамите, като им обещавал брак. Междувременно обаче той е бил към този момент привързан.

Ванков е бил пицар в заведение за бързо хранене. Живеел със брачната половинка и детето си в Съединение. Използвайки чара си, той съблазнил няколко дами, с които имал интимни връзки. На всяка една обещавал да се оженят, само че му трябвали пари. Така дамите се склонили да излязат на улицата и да предложат телата си.

Не след дълго, през 2013 година, труженичките отпътували за Германия. Там те проституирали, а парите изпращали на Ванков. До 2017 година той е получил над 30 хиляди лв., изпратени през друг интервал от време.

През 2017 година той е бил задържан. Trafficnews.bg написа, че още същата година е получил присъда за сводничество. Той е склонил малолетно момиче да предлага тялото си на улицата, като още веднъж й е обещавал брак и обич.

Днес Найден Ванков трябваше да се изправи още веднъж пред съда. Мъжът обаче не се появи в залата, а повода, че не е бил открит в дома си. Той не е получил и обвинителен акт.

Пред униформените, майка му е споделила, че Найден е в затвор. В кой обаче не е конкретизирала.

Това наложи ръководителят на съда да разпореди публично питане до Главна дирекция осъществяване на наказванията, дали и в кой затвор се намира Ванков. Освен това бе разпоредена и инспекция посредством БДС, дали Найден е напускал страната.

Така делото ще продължи в края на месец ноември.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР